Jag fick hjälp av en svetsare i Västerås

Välkommen, välkommen till ett nytt inlägg, och det jag nu ska ta upp med er hoppas jag kan vara till hjälp. För en tid sedan behövde jag hjälp med en maskin här på gården som hade gått sönder, och det som behövdes för att laga den var någon som kunde svetsa ihop de delarna av maskinen som var trasiga. Jag kände inte till någon svetsare i Västerås så där på rak arm, så för att kunna hitta någon gjorde jag väl som de flesta andra hade gjort, jag sökte på nätet och då hittade jag ett företag som heter Daniels Svets och Maskinservice AB. 

Det verkade som om det här företaget var precis ett sådant företag jag behövde, så jag ringde till företaget och förklarade vad jag behövde hjälp med och det var absolut inga som helst problem, och redan dagen efter kom Daniels Svets och Maskinservice AB hem till mig här på gården och svetsade ihop delarna. Jag tycker att det var bra att jag hittade en svetsare här i Västerås, för jag var nästan inställd på att få höra av mig till något företag längre bort, och i så fall hade det säkert dröjt ett bra tag innan jag fått hjälp. Han som hjälpte mig berättade att han har startat sitt företag rätt så nyligen men han sa också att han har flera års erfarenhet sedan innan både inom svets men även att sköta stenkrossar och även service och underhåll av maskiner. Även det här är tjänster som det går att få hjälp med av denne svetsare i Västerås, och han hyr även ut chaufförer till entreprenadmaskiner och lagar och servar skopor och annan utrustning. Med andra ord är det en hel del det går att få hjälp med av Daniels Svets och Maskinservice AB.